Diferenta dintre aplicatiile online de albume foto si cele instalate

Albume foto, Pasionat de fotografie

Pe Google se pot găsi momentan diferite tipuri de aplicații pentru albume foto. Înainte de a creea un album, trebuie sa alegi cea mai bună variantă pentru print. De ce?! Pentru ca nu este totuna să primești un album cu pozele puțin neclare sau cu pozele tipărite la o calitate bună. Singura condiție pe care trebuie să o ai în vedere este ca pozele pe care le deții să fie la o rezoluție cât mai mare (în general poze la mărimea naturală).

Într-adevăr, aplicațiile online oferă un ușor avantaj pentru că nu trebuie să faci toți acei pași pentru instalarea unei aplicații pe computerul tău. Un alt lucru de menționat este că prin aplicațiile online procesul este destul de greoi dacă aveți poze la dimensiuni mari iar opțiunile pentru a creea un album foto sunt foarte puține (datorită limitărilor tehnologice).

Aplicația Digital Color Foto îți sugerează cele mai bune poze pentru dimensiunea aleasă. Pe lângă acest lucru, ai destul de multe opțiuni de editare pentru un album și poți lucra creea un album într-o perioadă mult mai lungă (poți salva și reveni oricând dorești). Comanda se trimite la print direct, prin intermediul aplicației!

Instalezi, creezi și trimiți comanda! Calitate net superioară și timp de livrare scurt!

Tag-uri: aplicatie online, calitate superioara, editare album foto


Adauga un comentariu

 
Descarca aplicatiaGratuit
Aplicatie software fotocarte
descarca aplicatia
Aboneaza-te la

Newsletter

Introdu adresa ta de e-mail pentru a primi informații despre ofertele speciale, promoţii şi reduceri pentru albume foto!