Calitatea pentru albume foto

Albume foto, Pasionat de fotografie

Trebuie să știi că albumele foto sunt tipărite de tipografiile din România la o anumită calitate și conform unor detalii tehnice. De aceea, înainte de a comanda un album foto încearcă să întrebi sau să te informezi în legătură cu modul în care se tipărește, calitatea culorilor sau configurația hârtiei. Bineînțeles că pozele reprezintă un factor destul de important pentru aspectul final. 

La noi, Digital Color Foto, aparatele sunt de tehnologie Xerox, lider pe piața de print în lume. Pentru noi, culorile sunt destul de importante și de aceea fiecare album tipărit are culorile regăsite în pozele făcute de tine.

Detaliile tehnice sunt: interior - hârtie de 170 de grame (asemănător cu hârtia fotografică) iar coperta albumelor este în funcție de alegerea ta - simplă tipărită la 250 de grame (este personalizabilă) sau cașerată (cea cartonată pe care o știți de la albumele foto regăsite pe piață).

Descarcă aplicația și comandă-ți albumul foto pentru că la Digital Color Foto tiparul este de calitate!

 

Tag-uri: tipar, calitate, albume foto calitate, coperta albume foto, tehnologie xerox, xerox, album tiparit, culori album foto, interior albume foto


Adauga un comentariu

 
Descarca aplicatiaGratuit
Aplicatie software fotocarte
descarca aplicatia
Aboneaza-te la

Newsletter

Introdu adresa ta de e-mail pentru a primi informații despre ofertele speciale, promoţii şi reduceri pentru albume foto!