Ajutor 

Daca ai nevoie de ajutor...

 

PLATĂ ȘI TRANSPORT

 

Poţi selecta metoda de livrare în momentul în care te-ai hotarât asupra produselor și doreşti să plasezi comanda. Programul Digital Color Foto îţi pune la dispoziţie următoarele metode prin care poţi achita albumele comandate:

  • Ridicare de la sediu – ridici personal produsele comandate de la sediul firmei noastre. Click aici pentru a vedea adresa.
  • Livrare prin curier – după ce ai plasat comanda vei primi o factură proformă care se va achita în contul nostru bancar. După plata facturii vom realiza livrarea albumului prin firma de curierat Fancourier. Timpul standard de livrare a unui colet este între 1-3 zile din momentul în care a fost expediat de către compania noastră. Prețul livrării prin firma de curierat este de 20 lei și este inclus în factura proformă.

 

POLITICA DE CONFIDENȚIALIATE

 

SC ANVICO SA figurează în registrul de evidență a operatorilor de date cu caracter personal din cadrul Autorității Naționale de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal la numărul 19529. Datele tale personale vor fi folosite doar în scopul declarat al acestui website (datele necesare pentru confirmarea, facturarea și trimiterea comenzii și date necesare pentru a-ţi oferi promoții, noutăți, buletine informative) și nu vor fi facute publice sau folosite de o a treia parte, în scopuri de marketing, fără consimțământul tău.Informațiile și datele pe care le-ai furnizat despre o altă persoană, atunci când ai făcut o comandă, sunt folosite doar pentru a expedia comanda și pentru a te contacta dacă este necesar. Nu divulgăm aceste informații nici unei persoane terțe (fizică sau juridică), cu excepția celor necesare pentru a executa comanda sau cele prevăzute de lege.

 

DREPTURI DE AUTOR

 

Întregul conținut al site-ului este proprietatea SC ANVICO SA și este protejat de legislația românească. Folosirea website-ului sau a conținutului său de către orice persoană fizică sau juridică, pentru alt scop decât cel personal sau non-comercial, fără acordul SC ANVICO SA, este strict interzisă. Nu suntem răspunzatori de folosirea și interpretarea eronată a informațiilor de pe site. În cazul unor eventuale conflicte între SC ANVICO SA și utilizator, se va încerca rezolvarea acestora pe cale amiabila, iar daca aceasta nu va fi posibilă, conflictul va fi soluționat în instanță pe teritoriul României, în conformitate cu legile în vigoare. Pentru detalii suplimentare și comenzi nu ezitați să ne CONTACTAȚI.

 

DETALII TEHNICE ALBUME:

 

Album Descriere album Interior Coperta simplă Coperta cartonată
Premium 30x30 cm 30x30 cm 170gr lucios 250gr  Cașerată
Modern 20x20 cm 20x20 cm 170gr lucios 250gr  Cașerată
Carte Orizontala A4 A4 Landscape 170gr lucios 250gr  Cașerată
Carte Verticala A4 A4 Portrait 170gr lucios 250gr  Cașerată
Mini A5 A5 Landscape 170gr lucios 250gr  Cașerată
Junior A6 A6 Landscape 170gr lucios 250gr Cașerată
 
 
Comanda un album foto intr-un minut:

 

Uite-te la tutorialele noastre de pe Youtube (click aici)

Descarca aplicatiaGratuit
Aplicatie software fotocarte
descarca aplicatia
Aboneaza-te la

Newsletter

Introdu adresa ta de e-mail pentru a primi informații despre ofertele speciale, promoţii şi reduceri pentru albume foto!