Crop - aplicatie fotocarte

Albume foto, Pasionat de fotografie

Crop albume fotocarteÎn România există tot mai multe aplicații pentru albume fotocarte care folosesc funcția crop. Întrebarea care se poate pune: mai are și alte funcții pe lângă aceasta?

Pe lângă tipicele aplicații special menite pentru design precum Corel Draw, Photoshop sau alte pachete Adobe, aplicația Digital Color Foto vă permite destul de multe funcții asemănătoare sau identice. Funcțiile existente sunt: opacitate, efecte de culori, reglaje de culori, scoaterea ochiilor roșii, funcția crop sau altele.

Trebuie să știți faptul că cele mai importante lucruri atunci când faceți albumele fotocarte este să aveți imaginație și să aveți grijă la culori. Într-adevăr funcțiile precum crop vă ajută, dar în plus pentru voi aplicația Digital Color Foto vă oferă opțiunea pentru albume predefinite (albume care practic se creează singure cu fotografiile voastre!)

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Folosește funcția crop sau orice altă funcție din aplicația noastră și creează-ți un album fotocarte!

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Tag-uri: crop, aplicatie fotocarte, functia crop, reglaje culori, efecte, ochi rosii, culori


Adauga un comentariu

 
Descarca aplicatiaGratuit
Aplicatie software fotocarte
descarca aplicatia
Aboneaza-te la

Newsletter

Introdu adresa ta de e-mail pentru a primi informații despre ofertele speciale, promoţii şi reduceri pentru albume foto!