Sfaturi pentru un album fotocarte reusit

Albume foto, Pasionat de fotografie

Albume fotocartePoate te-ai întrebat cum trebuie să faci sau de ce detalii trebuie să ții cont atunci când creezi un album foto carte. Pe lângă tutorialele pe care le găsești pe Youtube.

În primul rând trebuie să ții cont tipul de copertă pe care îl alegi, pot fi coperți cartonate, tipărite subțiri sau fabricate din materiale precum lemn, mușama, piele. Dimensiunea coperții și materialul din care e făcut joaca un rol important!

Pentru albumele noastre foto trebuie să țineți cont de următoarele aspecte:

1. Nu este indicat să adaugi poze care să continue de pe o pagină pe alta - deoarece la legare locul de îmbinare se suprapune undeva la 0.5 cm și sunt șanse să nu se vadă o parte din poză.

2. Lasă spațiu 1,5 cm în locul de îmbinare a paginilor albumului fotocarte (apasă în aplicație Vizualizare - > Grid)

3. În momentul în care adaugi text pe coperta albumului fotocarte trebuie să lasi un spatiu de 1,5 cm în stânga și dreapta paginii deoarece în momentul în care se lipește coperta, textul poate ajunge în interior sau pe cotor (se îndoaie undeva la 0.5 cm!)

4. Trebuie să te asiguri că pozele pe care le folosești sunt la rezoluție mare astfel încât la tipărire ele să fie printate la cea mai bună calitate.

5. Cu toate că majoritatea aparatelor scot singure ochii roșii, există posilbilitatea ca unele persoane să fie prezente în poze cu ochi roșii - pentru acest lucru trebuie să te folosești de opțiunea Red Eye din aplicație (care scoate ochii roșii din poze) - Click dreapta în aplicația DCF, selectează Efecte Speciale > Red Eye.

Acestea sunt printre cele mai importante sfaturi.

Creează un album fotocarte și tu!

Dacă ai nelămuriri îți stă la dispoziție canalul nostru de Youtube.

Tag-uri: coperti, canal youtube dcf, tiparit, rezolutie, album fotocarte reusit, sfaturi


Adauga un comentariu

 
Descarca aplicatiaGratuit
Aplicatie software fotocarte
descarca aplicatia
Aboneaza-te la

Newsletter

Introdu adresa ta de e-mail pentru a primi informații despre ofertele speciale, promoţii şi reduceri pentru albume foto!