Top 10 - Aplicatiile cele mai descarcate in 2014

Albume foto, Pasionat de fotografie

aplicatia printieCu atâtea gadgeturi, ne așteptam ca anul 2014 să fie unul foarte aglomerat în ceea ce privește introducerea soluțiilor noi pe piața tehnologiei. Telefoanele deștepte, tabletele și mai nou și laptopurile cu touch screen sunt peste tot.

Dezvoltatorii sistemelor de operare au muncit mult în anul 2014, dar și dezvoltatorii aplicațiilor au fost foarte ocupați. Google a lansat o nouă versiune de Android, numită Lollipop, iar cei de la Apple au venit și ei cu o nouă versiune a sistemului de operare iOS, care deja a ajuns la versiunea a 8-a.
Pentru sistemele de operare sus menționate au fost dezvoltate zeci de mii de aplicații, care au avut mai mult sau mai puțin succes.

Google ne-a furnizat o statistică conform căreia cea mai folosită și descărcată aplicație în 2014 a fost cea de Facebook. Produsele celor de la Google sunt însă prezente și ele pe podium, cu Google Search care stă destul de aproape de Facebook, iar pe ultima treaptă, Youtube, care este cea mai mare platformă de muzică și filme de pe internet. În Top 10 mai găsim aplicația Instagram, care a avut o creștere foarte mare în cea ce privește utilizatorii, Facebook Messenger care ne ușurează viața când vrem să scriem un mesaj unui prieten, și aplicația iTunes care este folosită pe platforma de iOS pentru muzica.

Produsele Google completează lista topului cu aplicații care te ajută să găsești și să descarci alte aplicații (Google Play), cu aplicații de hărți (Google Maps), aplicații de client email (Gmail) și aplicații de social media (Google+).

Lista publicată de Google mai conține și alte aplicații care au fost pe primul loc în categoria lor. Conform datelor, categoria de Health & Fitness s-a bucurat de un interes foarte mare, iar aplicația MyFitnessPal a dominat topul acestor aplicații. Posesorii telefoanelor deștepte au vrut să și învețe în anul 2014, iar asta se vede la numărul mare de descărcări ale unor aplicații ca Duolingo.

Nu putem să încheiăm enumerarea aplicațiilor populare din 2014 fără să amintim și categoria jocurilor. De când au apărut telefoanele deștepte, grafica jocurilor a făcut mari progrese, totuși cel mai iubit joc de pe planetă la ora actuală este Candy Crush Saga, unde întotdeauna vrei să mai termini încă un nivel.

Lansată cu câteva luni în urmă, aplicația Printie încă nu face parte din aceste topuri, dar cu ajutorul vostru am ajuns totuși la peste 1000 de descărcări. Vă mulțumim, și vă dorim cât mai multe albume valoroase!

  • aplicatia printie

Adauga un comentariu

 
Descarca aplicatiaGratuit
Aplicatie software fotocarte
descarca aplicatia
Aboneaza-te la

Newsletter

Introdu adresa ta de e-mail pentru a primi informații despre ofertele speciale, promoţii şi reduceri pentru albume foto!