Rame foto vs albume foto

Albume foto, Pasionat de fotografie

         

Ramele foto sau albumele foto vor fi cele 2 lucruri la care o să vă gândiți atunci când vreți să vă reamintiți o persoană dragă, un eveniment special, o fotografie de familie sau o imagine ce vă dă inspirație. Pe de o parte, rame foto trebuie să vă cumpărați și pe lângă acest lucru nu puteți pune prea multe fotografii în acestea (de obicei fiind loc pentru o singură fotografie). Pe de altă parte, e plăcut să ai la tine la birou, pe noptieră, în camera de zi, la vedere fotografie cu cei dragi, cine știe poate vă dau mai multă energie și voie bună.

Albume foto puteți face cu ajutorul tehnologiei și cu Digital Color Foto, trebuie doar să stați în fața calculatorului și să dați câteva clickuri, iar albumul vostru personalizat ajunge la ușă. Ce-i drept, nu puteți să vă luați cu voi albumul foto în toate locurile în care mergeți zilnic, dar în momentul în care doriți să arătați ceva cuiva o puteți face cu mult stil și mai puteți să rostiți "e făcut cu mâna mea!". Mai mult decât atât, dacă doriți vă puteți face câte un album special pentru fiecare eveniment cu designul propriu, culoarea dorită și detaliile dorite. Cum faceți un album foto ? Citiți blogul nostru sau unul din articolele noastre. Sau:

 

 

Tag-uri: rame foto, pasionat de fotografie


Adauga un comentariu

 
Descarca aplicatiaGratuit
Aplicatie software fotocarte
descarca aplicatia
Aboneaza-te la

Newsletter

Introdu adresa ta de e-mail pentru a primi informații despre ofertele speciale, promoţii şi reduceri pentru albume foto!