Pregateste-te de vacanta

Albume foto, Pasionat de fotografie

Vacanta     Toţi mergem la un moment dat într-o vacanţă. Dacă vrei ca la întoarcere să rămâi cu amintiri plăcute care să dureze o viaţă, trebuie să îţi faci o colecţie serioasă de poze. Indiferent ce destinaţii de vacanţă sau excursii alegi, singurul lucru de care nu trebuie să uiţi atunci când porneşti în calătorie este aparatul de fotografiat.

Poartă aparatul foto separat într-un rucsac special, ca să nu cauţi printre alte lucruri, atunci când vrei să surprinzi rapid un cadru. Nu uita de stick-uri sau carduri de memorie, pentru a descărca pozele, ca să faci loc celor noi.

Pleci în vacanţă la mare sau la munte? Dacă îţi plac peisajele din natură şi vrei fotografii reuşite poţi folosii şi un trepied. Iar dacă vrei să apari şi tu în fotografie, foloseşte trepiedul, porneşte declanşatorul şi alătură-te peisajului.

Lumina este şi ea un factor important pentru o fotografie reuşită. Cel mai bun moment al zilei, pentru o lumină remarcabilă, este fie dimineţa devreme, fie seara înainte de apus. Când fotografiezi ţine soarele în spate pentru a crea un efect uimitor, mai ales dacă eşti la mare.

Printre cele mai frumoase amintiri se află şi cele petrecute în vacanţe, iar cele mai accesibile souvenir-uri pot fi chiar fotografiile făcute de tine.

Adună aceste amintiri frumoase şi crează-ţi singur un album foto personalizat.

Tag-uri: vacante, vacanta la mare, destinatii de vacanta


Adauga un comentariu

 
Descarca aplicatiaGratuit
Aplicatie software fotocarte
descarca aplicatia
Aboneaza-te la

Newsletter

Introdu adresa ta de e-mail pentru a primi informații despre ofertele speciale, promoţii şi reduceri pentru albume foto!