Fundaluri pentru albume foto

Albume foto, Pasionat de fotografie

Fundalurile/background-urile sunt foarte importante atunci când îți creezi propriul album foto. Contează foarte mult și calitatea pozelor pe care le adăugi, însă elementele suplimentare precum efecte, fundaluri, pictograme sau cadre sunt cele ce definesc un album foto reușit. 

Trebuie să te joci cu toate elementele pe care le ai la îndemnănă și este bine să fii atent la aranjamentele din pagină. Nu trebuie să încarci un paginile unui album foarte tare ca el să arate bine. Sunt elemente precum fundalurile care în sinea lor reprezintă un design deja reușit și nu mai este nevoie de alte elemente suplimentare decât pozele tale!

Poți încerca fundalurile de la noi, descărcând aplicația și alegând cele mai bune elemente pentru paginile albumului tău.

Dacă ți se potrivesc elementele adaugă-le în paginile albumelor foto! Fundalurile sunt din partea noastră! Spor!

Tag-uri: fundaluri unicate, pagina album foto, editare albume foto, background albume foto, fundal albume foto, background, fundaluri


Adauga un comentariu

 
Descarca aplicatiaGratuit
Aplicatie software fotocarte
descarca aplicatia
Aboneaza-te la

Newsletter

Introdu adresa ta de e-mail pentru a primi informații despre ofertele speciale, promoţii şi reduceri pentru albume foto!