Cum faci fotografii pentru copii

Albume foto, Pasionat de fotografie

Fotografii copiiCei mai importanți pentru tine trebuie să fie copiii tăi! De aceea fotografiază-ți copii și creează-ți aminitiri unice cu cei dragi de lângă tine! Dacă nu știi cum să te descurci în acest sens îți sugerăm anumite sfaturi:

1. Stai cu aparatul foto la îndemână și setează-l pentru interior/exterior în funcție de locația în care te afli.

2. Încearcă să nu îl surprinzi doar atunci când se uită la aparat, deoarece este clar că nu va fi natural. Pentru o poză cât mai naturală surprinde-l atunci când se joacă, doarme sau când mănâncă.

3. Dacă dorești să te fotografiezi alături de el, îți sugerăm un fotograf profesionist și de ce nu o ședință foto. Acesta va știi cel mai bine cum trebuie să stați așezați sau ce accesorii puteți folosi și cum să vă pună în evidență sentimentele în fotografiile alături de copiii tăi.

4. Dacă simți nevoia să faci mai multe și poți folosi un program de editare al fotografiilor precum Photoshop.

Noi, Digital Color Foto îți propunem cea mai bună soluție care îmbină editarea fotografiilor, așează aproape singur fotografiile într-un albumul fotocarte și nu trebuie decât să ai fotografii cu copii tăi!

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Descarcă aplicația, adună fotografiile și creează-ți amintiri de care să îți amintești cu drag mereu!

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Tag-uri: fotografii copii, editare fotografii, fotografii naturale, editare poze


Adauga un comentariu

 
Descarca aplicatiaGratuit
Aplicatie software fotocarte
descarca aplicatia
Aboneaza-te la

Newsletter

Introdu adresa ta de e-mail pentru a primi informații despre ofertele speciale, promoţii şi reduceri pentru albume foto!