Editare fotografii in aplicatia DCF

Albume foto, Pasionat de fotografie

Dacă vă pricepeți cât de cât la folosirea calculatorului cu siguranță vă puteți descurca în editarea de fotografii în aplicația Digital Color Foto. Ca să venim în ajutorul vostru am conceput filmulețe tematice scurte. Dintre aceste filmulețe cât și despre editarea fotografiilor mai jos:

1. Dacă doriți să editați luminozitatea și culoriile unei fotografii puteți să urmăriți acest filmuleț: click aici.

2. Pentru a vă putea juca cu fundalul albumului foto trebuie să urmăriți acest film: click aici.

3. Dacă nu vă descurcați cu aranjamentul pozelor în paginile albumului foto și doriți să creați mai rapid un album trebuie să urmăriți clipul: click aici.

4. Pentru a creea un album foto într-un timp foarte scurt urmăriți clipul pentru albumele predefinite special create pentru tine: click aici.

5. Dacă vă interesează o temă pentru aplicația noastră (Bebe, Business, Horeca, Nuntă, Ocazii Speciale, Școală sau Vacanță) o puteți instala cu o mai mare ușurință după ce urmăriți acest clip: click aici.

6. După ce vă creeați albumul foto nu mai rămâne decât să efectuați comanda din interiorul aplicației, după care trebuie doar să așteptați albumul la ușa voastră. Click aici pentu a vedea cum se face o comanda rapidă.

Sperăm că v-am putut fi de folos iar cuvintele ”Editare fotografii” nu vor mai fi o noutate pentru voi!

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Începe construirea albumului tău foto carte acum!

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Tag-uri: editare fotografii albume foto, program editare fotografii, teme aplicatie, tutorial aplicatie, editare poze, editare fotografii


Adauga un comentariu

 
Descarca aplicatiaGratuit
Aplicatie software fotocarte
descarca aplicatia
Aboneaza-te la

Newsletter

Introdu adresa ta de e-mail pentru a primi informații despre ofertele speciale, promoţii şi reduceri pentru albume foto!