Sarbatori de Paste - Cadouri

Albume foto, Pasionat de fotografie

Fie că recunoaștem sau nu, cu ocazia sărbătătorilor oferim cadouri de Paște pentru cei dragi. Tu ce cadou ai făcut ultima dată și cui?

Vremea în care se făceau cadouri în bunuri gastronomice a trecut și cu siguranță te gândești acum la un cadou unicat pentru una sau mai multe persoane. Din această arie poți alege din coșulețele cu bunătățuri din ciocolată frumos aranjate din supermarketuri sau poți opta pentru un cadou normal precum flori, parfumuri, băuturi scumpe, echipamente electronice, haine sau jucării dacă te adresezi unor copii.

Dacă dorești să oferi un cadou unicat, pe care să îl poți aranja după propriile dorințe și să fie decorat cu elemente pascale, ai putea opta pentru albumul foto personalizat de la DigitalColorFoto.ro

Trebuie să descarci aplicația, să realizezi albumul foto și să trimiți comanda, care poate ajunge la ușa ta sau a persoanelor dragi ție.

Nu trebuie să te gândești, trebuie doar să oferi cadouri de Paște celor dragi și vei primi în schimb zâmbete, bucurie și sentimente de mulțumire!

Creează-ți acum fotocartea de la Digital Color Foto!

Tag-uri: cadou paste, cadouri de paste, cadou sarbatori pascale, cadou unicat, album foto unicat


Adauga un comentariu

 
Descarca aplicatiaGratuit
Aplicatie software fotocarte
descarca aplicatia
Aboneaza-te la

Newsletter

Introdu adresa ta de e-mail pentru a primi informații despre ofertele speciale, promoţii şi reduceri pentru albume foto!