Albumul foto devine poveste

Albume foto, Pasionat de fotografie

Digital Color Foto și puțină îndemânare pot crea din albumul tău foto o poveste. Ar trebui să te gândești la anumite aspecte atunci când începi să îți realizezi propriul album foto personalizat.   Fii un fotograf bun - trebuie să surprinzi momentele cele mai interesante.

- începe fotografiezi încă de la planificare evenimentului, la parcursul drumului și la sosirea la destinație, pentru ca totul să pară o poveste;

- fotografiază și momentele care nu ți se par importante, pentru că mai apoi vei avea material pentru noul tău album;

- pune-te în locul oamenilor din jurul tău și încearcă să prinzi naturalețea; - încearcă să prinzi momentele într-o lumină optimă; - folosește-te de programele speciale pentru editarea pozelor eliminând imperfecțiunile.; Imaginează-ți o poveste - gândește-te: - care ar fi poza de pe copertă; - cum trebui să arate primele 2 pagini, ele ar trebui să reprezinte introducerea; - ce ar fi indicat să scri la descrierea fiecărei poze; - ce temă a albumului foto trebuie să alegi;. - crează-ți pozele și editează-le în așa fel încât să se potrivească cu celelalte. - nu uita de final, acesta reprezintă "cireașa de pe tort", realizează un motto, o frază amuzantă cu o fotografie ce poate reprezenta o amintire pentru toți cei care savurează albumul. Pentru crearea unui album foto click aici !

Tag-uri: album foto, album


Adauga un comentariu

 
Descarca aplicatiaGratuit
Aplicatie software fotocarte
descarca aplicatia
Aboneaza-te la

Newsletter

Introdu adresa ta de e-mail pentru a primi informații despre ofertele speciale, promoţii şi reduceri pentru albume foto!