Efectuarea unei noi comenzi de album foto

 

Efectuarea unei noi comenzi de album foto

Crearea unei comenzi noi de album foto se face accesând wizard-ul „Album Nou”. Acesta permite crearea unui album foto simplu în 4 pași. Pentru a începe apăsați „Album Nou”, din prima fereastră ce este afișată în momentul rulării programului. Pentru a trece de la un pas la altul dați click pe butonul situat în partea de sus a wizzard-ului. Pentru a merge la un pas anterior dați click pe butonul . Mișcând mouse-ul peste butonul apare un ajutor cu o descriere a ceea ce trebuie să faceți în pasul actual.

Notă importantă: Acest wizard vă ajută să creați un nou album foto într-un mod mai rapid prin automatizarea unor sarcini.

Pașii wizard-ului „Album Nou”

1. Alegerea denumirii și a tipului de album foto

Denumiți albumul foto în câmpul de sus. Selectați din listă tipul de album foto pe care doriți să îl folosiți. După ce ați selectat un tip de album foto veți putea vedea detalii și prețuri în partea dreaptă. De asemenea, puteți să selectați o anumită copertă pentru tipul de album foto selectat.

2. Selectarea pozelor

Selectarea pozelor din calculatorul personal Pentru această opțiune selectați directorul unde sunt localizate pozele; apoi selectați pozele din partea de mijloc a a ecranului și apăsați butonu pentru a le muta în secțiunea „Selectate” din partea dreaptă.

Puteți selecta mai multe poze apăsând clickul pe mai multe imagini și ținând butonul Ctrl apăsat în același timp. O altă modalitate este să dați click pe prima poză după care să selectați ultima poză ținând apăsată tasta Shift. Puteți selecta toate pozele din fișier dând click pe butonul „Selectare Totală”. Dacă doriți să selectați poze din mai multe fișiere puteți selecta un fișier diferit după ce ați mutat pozele dorite în zona „Selectate”. Puteți să adăugați poze și mai târziu, în timpul editării albumului foto.

Notă: Butoanele de zoom vă permit să creșteți () sau să descreșteți () dimensiunea pozelor afișate.

3. Design-ul predefinit al paginilor

Selectați design-ul dorit din următoarele opțiuni:

  • Album creat de mine – trebuie să selectați unul din albumele foto folosite anterior;
  • Design Pagină (ajustează imaginile la model) – trebuie să selectați un model de pagină care va determina modelul pentru toate paginile din noul album;
  • Design Pagină (arată toate imaginile) – trebuie să selectați un model de pagină care va determina modelul de bază pentru paginile din albumul nou. Imaginile se vor potrivi în locul de inserare al pozelor în pagină în așa fel încât toată pagina este afișată.

Alegeți ca programul să facă „Auto umplere imagini în pagini” potrivit design-ului inițial selectat. Din oficiu, acest buton este setat pe „Da”. Dacă preferați să adăugați pozele manual în timpul editării selectează opțiunea „Nu”.

Puteți schimba secțiunea „Pagini dorite #” după propria dorință. Programul va recomanda câte pagini ar trebui să aveți pe baza numărul de poze selectate și de design-ul paginilor selectat. Cu toate acestea veți putea selecta orice alt număr din cele afișate.

Este recomandat să se folosească un album mostră pentru a salva timp de design și pentru a atinge un rezultat profesional. Așadar, daca ați selectat pentru design-ul inițial un album mostră sau „Album creat de mine”, acest pas este ultimul din acest wizard. Dacă nu, wizard-ul mai are încă un pas.

4. Selectarea fundalului

Fundalurile sunt organizate în grupuri. Alegeți un grup specific și selectați imaginea de fundal preferată.

Una dintre aceste grupuri include o listă cu diferite culori compacte.

De asemenea, puteți selecta culori personalizate.

La sfârșitul acestui wizard, când dați click pe butonul , programul va crea albumul foto de bază potrivit selecției făcute. Această operațiune s-ar putea să dureze în funcție de numărul de imagini și pagini din album. Când albumul este gata se va deschide în meniul principal: imaginile vor fi afișate în lista cu poze (situată în partea dreaptă a ecranului). Paginile vor fi afișate în josul ecranului și pagina selectată în centru. Acum veți putea parcurge paginile create. Totodată puteți începe stilizarea paginilor una câte una.

 

Descarca aplicatiaGratuit
Aplicatie software fotocarte
descarca aplicatia
Aboneaza-te la

Newsletter

Introdu adresa ta de e-mail pentru a primi informații despre ofertele speciale, promoţii şi reduceri pentru albume foto!