Scrisoare catre Mos Craciun

Albume foto, Pasionat de fotografie

Dragă Moșule,

Anul 2014 aproape s-a sfârșit și a venit vremea să îți scriu iarăși. De data asta o să scriu în numele echipei Printie, pentru că ei momentan nu au timp. După cum ști, echipa Printie e foarte ocupată acuma pentru că ei, ca și tine, au grijă să ajungă cadourile la timp în casele oamenilor.
Vreau să îți spun că anul acesta, toată echipa a fost cuminte. Toți au lucrat din greu ca albumele foto să aibă o calitate extraordinară și să ajungă în timp la destinatari. Poate că nu ai observat, dar am lansat și o aplicație, cu care oamenii deja își pot crea albume folosind pozele din telefon, tabletă și chiar și din contul de Facebook. Știu că ești foarte ocupat și că ai o listă foarte lungă, dar totuși vreau să iţi cer şi eu nişte cadouri.
În primul rând vreau să te duci la oamenii care au comandat de la noi albume foto. Vreau să le duci multă sănătate, iubire și bucurie. Noi am încercat să facem tot posibilul ca ei să aibă un cadou personalizat, dar vom avea nevoie și de ajutorul tău.
Pe lângă asta dacă ai timp, poți să treci și pe la noi. Te așteptăm în fiecare an și până acuma nu ne-ai dezamăgit. Să știi că am făcut tot posibilul anul ăsta să fim cei mai cuminţi. Am participat la multe evenimente, am lansat produse noi, am contribuit la cauze caritabile.
Vreau să îți promit că anul viitor vom face tot posibilul să fim și mai buni. Să ai grijă de tine și dacă ai nevoie de ajutor știi bine că poți conta pe noi.

Cu mult drag,
Marcel,
Echipa Printie

  • cadou de craciun

Adauga un comentariu

 
Descarca aplicatiaGratuit
Aplicatie software fotocarte
descarca aplicatia
Aboneaza-te la

Newsletter

Introdu adresa ta de e-mail pentru a primi informații despre ofertele speciale, promoţii şi reduceri pentru albume foto!