Poze nunta 2012 - ultimul trend

Albume foto, Pasionat de fotografie

Poze de nuntă 2012 - trendul duce spre cel din occident unde albumele foto (fotocarte) sunt la modă, nu de alta dar când totul este computerizat și foile se printează cu imprimante de calitate, albumul foto iasă foarte bine și asta în cel mai mic detaliu. Nu trebuie să uităm faptul că programele de manipulare a pozelor fac minuni (mai multe puteți citi aici) și ar trebui să folosiți unul înainte de a vă face un album cu poze de nuntă cu Digital Color Foto.

Avantajele unui album făcut cu Digital Color Foto față de albumele convenționale în care puneți poze?

1.În primul rând aceste albume au coperți deosebite.

2.În al doilea rând dimensiunile fotografiilor sunt mai mari și de o calitate superioară.

3.În al treilea rând albumul foto este individualizat la maxim prin machetarea acestuia.

Ce putem să vă spunem despre coperți. Ele pot fi din piele, inscripționate în folie sau cele canavas. Dezavantajele unei coperți de piele ar fi: se zgârie ușor, nu se pot personaliza. Dezavantajul celor inscripționate ar fi faptul că au aspectul de ieftin. Coperta canavas în schimb, este plastifiată și de aceea este mai bine protejată, plus că se face mai remarcată pe raft. Dimensiuni... Referitor la acestea pot să va zic sincer că toată lumea este de o singură părere - Cu cât mai mari cu atât mai bine -. Albumele foto standard au dimensiunile 30 x 30 cm, asta însemnând că deschise vor avea 60 x 30 cm, permițând fotografiilor verticale sau orizontale să aibă dimensiunile aproximative unei coli A4. Design.

Creează-ți și tu albume fotocarte de nunta!

Noi, cu destulă experiență, vă putem spune că ar trebui să evitați chestiile siropoase, preferând o machetare simplă, minimalistă, care să pună în valoare pozele de nuntă, nu să distragă atenția de la ceea ce este de fapt important pentru dumneavoastră. Ca exemplu aveți acest album de nuntă:

         

Tag-uri: album nunta 2012, album foto, album nunta 2013


Adauga un comentariu

 
Descarca aplicatiaGratuit
Aplicatie software fotocarte
descarca aplicatia
Aboneaza-te la

Newsletter

Introdu adresa ta de e-mail pentru a primi informații despre ofertele speciale, promoţii şi reduceri pentru albume foto!