Poze nunta

Albume foto, Pasionat de fotografie

Poze de nuntă poate să faca oricine, albume cu poze mai puțini. De aceea noi propunem Digital Color Foto care vă ajută să deveniți un artist în crearea unui album personalizat. Astăzi va oferim niște sfaturi în privința contrastelor pe care trebuie să le aplicați în albumul dumneavoastră cu imagini de nuntă. Cel mai simplu este contrastul în sine al culorii. Pentru a-l reprezenta folosim culori pure, luminoase, cu intensitate puternică. Galbenul, roșul și albastrul sunt expresiile cele mai puternice ale culorii în sine, așa cum negrul și albul reprezintă extremele contrastului clar-obscur.

Este foarte ușor să faceți un astfel de contrast. De ce nu, între momentele unice petrecute din poze, dar și design-ul albumului. Pentru a reprezenta acest contrast ne trebuiesc 3 culori net diferențiate. Rezultatul va fi multicolor și puternic. Forța de expresie a contrastului se diminuează pe masură ce culorile folosite se îndepartează de cele 3 culori primare. Atunci când diferite culori sunt separate de linii negre sau albe este pus în evidență caracterul lor particular. Gândiți-vă și la aceste aspecte atunci când creați propriul album cu poze pentru nuntă deoarece puteți face din ceva frumos, ceva artistic. Puteți să vă luați programul de aici. Și vă poate fi de ajutor acest filmuleț:

 

Totul e frumos atunci când îl faci tu !!!

Creează-ți acum un album foto!

Tag-uri: album fotografii, imagini nunta, poze nunta


Adauga un comentariu

 
Descarca aplicatiaGratuit
Aplicatie software fotocarte
descarca aplicatia
Aboneaza-te la

Newsletter

Introdu adresa ta de e-mail pentru a primi informații despre ofertele speciale, promoţii şi reduceri pentru albume foto!