O vara de neuitat

Albume foto, Pasionat de fotografie

Cu toate că vara a trecut deja, suntem destul de siguri că aţi rămas cu o grămadă de poze îndosariate undeva în calculatoarele voastre.

Vrem să vă facem o propunere creativă. Cu ajutorul aplicației Printie Premium puteți să faceți un album foto personalizat cu cele mai frumoase poze din vacanţă, care o dată realizat şi printat vă stă la îndemână oricând pentru a-l răsfoi şi a vă încărca pozitiv.

Câteva ponturi pentru realizarea albumului foto

Încercaţi să-i daţi albumului vostru o structură de poveste, cu introducere, cuprins, și sfârșit. Noi vă sfătuim să încercați să puneți pozele în ordine cronologică în album, şi să adăugaţi câteva cuvinte pe fiecare pagină, ceva care să evoce cât mai bine momentul sau starea transmisă de fotografii. Puteți să menţionaţi lângă poze numele clădirilor, numele persoanelor, puteți să scrieți citate, sau chiar câteva fraze cu amintirile voastre. Programul Printie Premium are şi opţiunea unică, de a personaliza inclusiv coperta albumului foto.

Posibilităţile sunt numeroase şi vă încurajăm să fiţi cât mai creativi cu albumele voastre.

Tag-uri: coperta personalizata, sfaturi pentru albume

  • Distractie pe malul marii

Adauga un comentariu

 
Descarca aplicatiaGratuit
Aplicatie software fotocarte
descarca aplicatia
Aboneaza-te la

Newsletter

Introdu adresa ta de e-mail pentru a primi informații despre ofertele speciale, promoţii şi reduceri pentru albume foto!