Fotografii pentru scopuri publicitare

Albume foto, Pasionat de fotografie

Fotografiile sunt foarte importante atunci când sunt folosite în scopuri publicitare sau pentru a servi un client fie că e vorba de un banner, website, afiș, flyer sau pliant.

Pentru a putea face un lucru foarte reușit acestea trebuie să fie clare, la dimensiuni mari să ne putem juca cu ele și trebuie să transmita un mesaj sau imagine. Întrebarea este: de unde facem rost de fotografii comerciale de acest gen? Prima varianta este să le faceți voi, asta dacă aveți un aparat profesional și vă pricepeți la fotografie. O altă variantă este să angajați un fotograf specializat pe ceea ce doriți să transmiteți (natură, un anumit produs, construcții etc).

O variantă destul de folosită în ziua de astăzi este achiziționarea pozelor de pe site-urile specializate. Printre acestea se numără: Fotolia, Shutterstock, Dreamtime, Istock, Bigstock și altele. Sistemul este foarte ușor de folosit, trebuie să aveți un card/Paypal și vă achiziționați credite. De la aceste ”magazine de fotografii” puteți să vă alegeți dimensiunea, rezoluția și obțineți drepturi de licență pentru ele.

Încercați să faceți un album foto cu aceste fotografii!

 

 

Tag-uri: istock, shutterstuck, dreamtime, fotolia, magazine de poze, poze comerciale, fotografii comerciale, banner publicitar, website, afis, pliant, fotografii publicitare, flyer


Adauga un comentariu

 
Descarca aplicatiaGratuit
Aplicatie software fotocarte
descarca aplicatia
Aboneaza-te la

Newsletter

Introdu adresa ta de e-mail pentru a primi informații despre ofertele speciale, promoţii şi reduceri pentru albume foto!