Fotografii de nunta

Albume foto, Pasionat de fotografie

Pentru că începe sezonul nunţilor, ne-am gândit că ar fi binevenite câteva sfaturi, pentru a-i ajuta pe cei aflaţi la început de drum în ale fotografiei. Iată câteva sfaturi practice pentru a face fotografii de nuntă:

1. Creează o listă de fotografii Roagă cuplul, înainte de nuntă, să se gândească la ce fel de fotografii de nuntă ar vrea să aibă şi fă o listă după care te vei ghida în timpul evenimentului. Lista pote fi foarte utilă, mai ales când vine vorba de fotografiile cu familia. Ar fi păcat să lipsească din poze vreun membru important al familiei.

2. Caută locaţiile potrivite înaintea evenimentului Vizitează mai multe locaţii în care ai vrea să faci fotografiile de nuntă. E extrem de util să ştii dinainte unde vei face fotografiile, să ai idee despre cadrele pe care le vei fotografia, luminozitatea şi cum va afecta aceasta pozele. Poţi lua şi mirii cu tine pentru a face câteva fotografii de test.

3. Când faci fotografii de nuntă, cuvântul de ordine este pregătirea Atât de multe lucruri se pot întâmpla în ziua respectivă – trebuie să fii pregătit. Asigură-te că ai un plan de rezervă (în caz că va fi vreme urâtă), să ai bateriile încărcate, carduri de memorie goale, gândeşte-te la rute şi la timpul pe care îl vei avea la dispoziţie pentru a ajunge dintr-o locaţie în alta şi cere un orar complet al nunţii pentru a ştii exact ce se va întâmpla pe parcursul zilei.

4. Dezactivează sunetul aparatului de fotografiat Bip-urile din timpul discursurilor, a sărutului sau a jurămintelor, pot fi deranjante. Dezactivează sunetele de la camera foto.

5. Fotografiază şi cele mai mici detalii Fotografiază inelele, trena rochiei de mireasă, pantofii, florile, felul în care este aşezată masa, meniurile, etc. - acestea vor da albumului de nuntă alte dimensiuni.

6. Aşteaptă-te la surprize Lucrurile nu vor fi perfecte în ziua evenimentului, vor exista situaţii neprevăzute, dar, chiar şi în astfel de momente poţi face câteva fotografii de nuntă reuşite. Încearcă să surprinzi aceste momente!

7. Distrează-te Nunta e un motiv de sărbătoare - ar trebuie să fie distractive. Cu cât te simţi mai bine tu ca şi fotograf, cu atât mai relaxaţi vor fi subiecţii tăi. Zâmbeşte atunci când faci fotografiile de nuntă, şi vor zâmbi şi ei.

8. Creează albume fotocarte de nunta. Aplicaţia Digital Color Foto îţi permite să creezi un album foto personalizat. Descarcă aplicaţia aici, alege cele mai bune fotografii de la nuntă şi încarcă-le în program. Ai la dispoziţie zeci de tipuri de fundaluri, pictograme, cadre, măşti sau efecte, pentru a crea un album de nuntă deosebit, ce va fi, cu siguranţă apreciat de către miri si restul invitaţilor.

Tag-uri: poze nunta, nunta ta, album profesional, fotografii, album nunta, fotografii nunta


Adauga un comentariu

 
Descarca aplicatiaGratuit
Aplicatie software fotocarte
descarca aplicatia
Aboneaza-te la

Newsletter

Introdu adresa ta de e-mail pentru a primi informații despre ofertele speciale, promoţii şi reduceri pentru albume foto!