Fotografiaza-ti cainele

Albume foto, Pasionat de fotografie

Caine albumAnimalul de companie ocupă un loc special in inimile noastre. Unii dintre noi chiar îl considerăm membru al familei, de multe ori îţi este partener de joacă sau dialog.

Cel mai întâlnit animal de companie este câinele. De aceea, oamenii spun de multe ori că un câine poate fi cel mai bun prieten al omului.

Dacă până acum nu ai fotografiat animalul îndrăgit, nu ezita să o faci, şi surprinde înclinări haioase ale capului sau poziţii interesante, fotografia va reuşi să păstreze vie amintirea lui. Dacă vrei ca fotografia să redea personalitatea animalului tău, trebuie să focalizezi pe expresia feţei şi a ochilor. O poţi face asta când el este mai relaxat, după somn sau după masă.

Atunci când faceţi o şedinţă foto în interior, lăsaţi animalul de companie să se acomodeze cu încăperea, cu echipamentul foto, şi începeţi să fotografiaţi de la distanţă, pentru a nu se speria.

Dacă folosiţi flash-ul, păstreaţi o anumită distanţă, deoarece, fotografierea de aproape poate cauza efectul de ochi verzi.

Indiferent cât de simplă sau complexă este şedinţa foto pe care o pregăteşti nu uita că personajul principal este animalul tău.

Aminteşte-ţi de animalul de companie în fiecare zi! Crează-ţi un album foto personalizat cu ajutorul aplicaţiei Digital Color Foto. Dacă ai nevoie de inspiraţie îţi stăm la dispoziţie prin aceste modele.

Tag-uri: sedinta foto caine, animal indragit, caine, animal de companie


Adauga un comentariu

 
Descarca aplicatiaGratuit
Aplicatie software fotocarte
descarca aplicatia
Aboneaza-te la

Newsletter

Introdu adresa ta de e-mail pentru a primi informații despre ofertele speciale, promoţii şi reduceri pentru albume foto!