Cum sa fotografiezi persoane

Albume foto, Pasionat de fotografie

Tuturor ne place să ne vedem în fotografii. În majoritatea albumelor, probabil peste 90% dintre fotografii, sunt cu persoane, nu doar imagini care au persoane în ele, ci fotografii în care focusul este pe unul sau mai mulţi subiecţi. Cu gândul la acest aspect, ne-am propus să îţi oferim un sfat scurt, dar de ajutor, pentru momentele când vei avea nevoie să ştii cum să fotografiezi persoane. Asigură-te că subiectul/subiecţii tăi se simt cât mai confortabil în faţa camerei, nu forţa zâmbetul lor, acesta trebuie să fie cât mai natural, iar ca şi fotograf trebuie să permiţi ca acest lucru să se întâmple. Surprinde-ţi subiecţii în ipostaze spontane şi asigură-te că esenţa acestora, rămâne principalul scop pentru care faci fotografii.

Un lucru foarte important de reţinut: pozele făcute de-aproape sunt puternice şi intime, aşa că nu te sfii să te apropii un pic mai mult de subiecţii tăi! Cu practică, fotografiile tale vor fi tot mai reuşite şi, în timp, vei descoperi noi metode pentru a face fotografii tot mai atractive şi mai interesante.

Sfat: Păstrează cele mai bune fotografii ale tale, într-un album foto personalizat. Acum poţi face acest lucru cu ajutorul aplicaţiei Digital Color Foto. Descarcă programul aici, încarcă pozele şi trimite-ne comanda. În câteva zile ai albumul gata. Cea mai simplă modalitate pentru a păstra vii amintirile tale digitale!

Tag-uri: album personalizat, fotograf, digitale, digital, album fotografii


Adauga un comentariu

 
Descarca aplicatiaGratuit
Aplicatie software fotocarte
descarca aplicatia
Aboneaza-te la

Newsletter

Introdu adresa ta de e-mail pentru a primi informații despre ofertele speciale, promoţii şi reduceri pentru albume foto!