Cu ce aparate foto facem poze reusite

Albume foto, Pasionat de fotografie

În lumea fotografiilor se pot face multe lucruri interesante, însă este destul de important și tipul de aparat pe care îl avem.

Poze reușite se pot face cu aproape orice tip de aparat, asta dacă ai răbdare să îi înveți toate funcționalitățile. Putem vorbi de setări de lumină, moduri sau distanțe. Bineînțeles că cea mai importantă dintre toate aceste setări este cea de lumină.
Înainte de a-ți alege un aparat foto DSLR sau un aparat compact trebuie să vedeți oferta de aparate de la Emag sau de la F64, ele fiind printre cele mai importante magazin de aparate foto din România. În ceea ce privește un DSLR nu te grăbi să achiziționezi orice aparat deoarece contează foarte mult obiectivul. Un obiectiv adesea poate ajunge la 30% din valoarea aparatului sau chiar mai scump decât aparatul. Trebuie să știi dinainte pentru ce îți cumperi acel aparat!

Dacă dorești să faci ceva cu adevărat special poți încerca aparatele vechi pe film precum Zenit-ul (poza mai jos).

În concluzie, un aparat reușit trebuie ales în funcție de ceea ce dorești să obții.

Nu uita, după ce ai făcut fotografiile adaugă-le în albume foto și amintește-ți de ele în fiecare zi!

 

Tag-uri: aparate foto, sfaturi aparate foto, sfaturi fotografii, aparat compact, dslr, aparat albume foto, poze reusite, zenit


Adauga un comentariu

 
Descarca aplicatiaGratuit
Aplicatie software fotocarte
descarca aplicatia
Aboneaza-te la

Newsletter

Introdu adresa ta de e-mail pentru a primi informații despre ofertele speciale, promoţii şi reduceri pentru albume foto!