Cadouri personalizate sau cadouri din magazin?

Albume foto, Pasionat de fotografie

Ne aflăm între cele mai importante perioade de oferit cadouri: Crăciun și Valentine’s Day. De Crăciun am oferit persoanelor dragi tot felul de cadouri iar acestea au adus bucurie. Și acum așteptăm cu nerăbdare ziua de 14 februarie când vom putea să ne exprimăm iubirea printr-un cadou.

Referitor la cadourile personalizate, acestea pot fi reușite sau mai puțin reușite, deoarece noi încercăm să facem totul unic și totodată folositor pentru cealaltă persoană. Cadourile, par uneori ieftine sau neinspirate dar de cele mai multe ori aduc măcar un zâmbet pentru efortul depus.

Cadourile din magazin în schimb, au anumite avantaje, printre care faptul că e un sistem simplu, mergem în magazin, cumpărăm și oferim, fără bătăi de cap, mai ales dacă avem posibilitatea să comandăm de pe internet. Dezavantajul acestora este că nu sunt unicate și de multe ori pot fi repetitive (ex: un parfum, o brățară, o bluză, etc). Bineînțeles întotdeauna gestul contează! Voi ce alegeți cadouri personalizate sau pe cele din magazin?

Dacă doriți un zâmbet sincer, o îmbrățișare sau un mulțumesc sincer vă propunem: albumul foto personalizat. Un simplu gest prin care puteți impresiona cealaltă persoană! Trebuie decât să descărcați aplicația, să creați albumul și să trimiteți comanda.

Un mic secret: albumul foto poate ajunge la ușa oricărei persoane dragi!

Tag-uri: cadouri personalizate, cadouri magazin, craciun, album foto


Adauga un comentariu

 
Descarca aplicatiaGratuit
Aplicatie software fotocarte
descarca aplicatia
Aboneaza-te la

Newsletter

Introdu adresa ta de e-mail pentru a primi informații despre ofertele speciale, promoţii şi reduceri pentru albume foto!