Ai sef? Ce cadou te-ai gandit sa ii iei?

Albume foto, Pasionat de fotografie

E greu să cumperi cadouri pentru șeful tău? Le alegi în funcție de relația pe care o ai cu acesta? Cadourile pentru șef trebuie să fie mereu unicate, să transmită mesajul dorit și dacă se poate să fie pompoase. Ca și echipă este bine să o adunați o sumă de bani pentru acest lucru.

O idee de cadou ar fi să alegi băuturile și accesoriile pentru băutură. Băutura pe care o cumperi trebuie să fie o sticlă autentică de vin, o șampanie sau un coniac scump. În ceea ce privește accesoriile poți cumpăra un minibar în formă de glob pământesc sau oferă-i o sticlă de vin într-o cutie specială care deține toate cele necesare pentru acesta.

O altă idee de cadou ar putea să fie un accesoriu de birou. În funcție de dorințele sau înclinațiile pe care le are șeful tău poți opta pentru cadouri precum ceasuri de birou vintage, cuțit de corespondență, ornamente florale care să îi îmbucure privirea, accesorii pentru țigări sau trabucuri.

Dacă te înțelegi bine cu șeful tău și dorești să fii mai personal ai putea cumpăra alături de cele de mai sus cadouri personalizate. Unul dintre acestea ar fi un album foto care să cuprindă toate evenimentele speciale sau importante din ultimul an de activitate al firmei. Acesta singur îi va aduce bucurie și mândrie șefului tău!

Dacă dorești o mărire de salar, sau dorești o relație strânsă cu șeful tău, descarcă aplicația Digital Color Foto, crează albumul foto și urmărește-ți visurile!

Cu Digital Color Foto poți livra albumul foto la ușa celui pe care îl numești „șef”!

Tag-uri: dcf, digital color foto, cadouri sefi, sef, idee cadou


Adauga un comentariu

 
Descarca aplicatiaGratuit
Aplicatie software fotocarte
descarca aplicatia
Aboneaza-te la

Newsletter

Introdu adresa ta de e-mail pentru a primi informații despre ofertele speciale, promoţii şi reduceri pentru albume foto!