Cadouri pentru evenimente speciale

Albume foto, Pasionat de fotografie

Ai fost prezent de curând la un eveniment și nu știi cum să îți rămână în minte? Oferă cadouri cu imagini sau filmări de la acel eveniment împachetate într-un mod inedit persoanelor prezente sau chiar ție! Vorbim aici atât despre evenimentele formale în care toată lumea este îmbrăcată în costum sau de evenimentele în care sărbătorești ziua cuiva sau un succes. Dacă ai participat, cu siguranță dintr-o sursă sau alta vei obține și poze. Ce zici dacă toate aceste fotografii ar putea fii prezentate într-un mod unic? DigitalColorFoto îți prezintă unul dintre cele mai reușite cadouri pentru evenimentele din viața ta: albumul foto personallizat! Dacă ai o festivitate, dacă ai o petrecere, dacă ai obținut un rezultat bun la locul de muncă sau dacă pur și simplu dorești ceva mai special descarcă aplicația, realizează albumul și trimite comanda. Albumul foto poate ajunge la ușa oricărei persoane sau de ce nu chiar la ușa ta! După ce albumul a ajuns la tine, nu uita să îi faci un loc pe bibliotecă!

Creează și tu un album foto!

Tag-uri: cadou pentru evenimente, cadouri pentru evenimente, albume foto pentru evenimente, cadouri ziua nastere, album foto ziua nastere, album foto zi nastere


Adauga un comentariu

 
Descarca aplicatiaGratuit
Aplicatie software fotocarte
descarca aplicatia
Aboneaza-te la

Newsletter

Introdu adresa ta de e-mail pentru a primi informații despre ofertele speciale, promoţii şi reduceri pentru albume foto!