Cadouri pentru 8 martie

Albume foto, Pasionat de fotografie

De 8 martie indiferent unde ești și ce faci, îți merge mintea către cadourile pe care le cumperi persoanelor de sex feminin din jurul tău. Bucuria, râsul și liniștea trebuie să fie la ordinea zilei.

Dacă te afli în pragul de a cumpăra un cadou sau de a face felicitări de 8 martie trebuie să lași liberă imaginația. Primul lucru la care te gândești sunt florile, ceea ce nu e rău pentru că tuturor femilor le plac. Poți să alegi pe lângă acestea accesoriile handmade, bijuterii, truse de machiaj, cosmetice, parfumuri sau delicii de ciocolată care în general nu dau greș.

Noi, DigitalColorFoto îți propunem un cadou ieftin și foarte ușor de obținut: albumul foto personalizat.

Albumul foto dă culoare, bucurie și unicitate în același timp. Imaginează-ți expresia persoanei căruia te adresezi în momentul în care va vedea acest cadou. Noi spunem că merită!

Ceea ce trebuie să faci este să cumperi un buchet de flori, să descarci aplicația Digital Color Foto și să creezi albumul foto!

Dacă te-ai săturat de cadourile și felicitările de 8 martie convenționale oferă ceva simplu și pe gustul tuturor: un album foto personalizat decorat cu flori de primăvară!

 

Tag-uri: cadouri 8 martie, felicitari 8 martie, flori 8 martie, cadourile, 8 martie


Adauga un comentariu

 
Descarca aplicatiaGratuit
Aplicatie software fotocarte
descarca aplicatia
Aboneaza-te la

Newsletter

Introdu adresa ta de e-mail pentru a primi informații despre ofertele speciale, promoţii şi reduceri pentru albume foto!