Nunta ta - ce cadouri oferi?

Albume foto, Pasionat de fotografie

Nunta este un eveniment important, probabil cel mai memorabil din viaţa unui cuplu. Printre cele mai populare cadouri de nuntă pe care le poţi face se numără de obicei, banii, aparatele electrocasnice şi decoraţiunile pentru casă. Acestea oferă cuplului o bază de pornire solidă - dar, e important să te şi distrezi, nu? Ai vrea să le faci prietenilor tăi un cadou deosebit, cu ocazia nunţii lor. Te gândeşti la cadouri personalizate, dar nu ştii ce să alegi? Avem noi o propunere pentru tine: un album foto personalizat. Îţi aminteşti excursiile în care aţi fost împreună sau evenimentele la care aţi fost toţi trei? Sigur ai multe poze cu ei, adunate de-a lungul timpului. Cum ar fi să realizezi un album foto personalizat cu acele fotografii şi apoi să î-l faci cadou mirilor? Intră pe printiepremium.ro şi descarcă aplicaţia DigitalColorFoto. Realizează albumul și trimite-ne comanda. E atât de simplu! Încearcă ceva nou, încearcă albumul foto personalizat de la DigitalColorFoto.

Tag-uri: cadou deosebit, album personalizat nunta, cadou nunta, cadouri de nunta, album foto nunta, nunta, cadouri nunta


Adauga un comentariu

 
Descarca aplicatiaGratuit
Aplicatie software fotocarte
descarca aplicatia
Aboneaza-te la

Newsletter

Introdu adresa ta de e-mail pentru a primi informații despre ofertele speciale, promoţii şi reduceri pentru albume foto!