Cadou sau cadouri de ziua de nastere?

Albume foto, Pasionat de fotografie

Când vine ziua de naștere a unei persoane și trebuie să oferim cadouri ne întrebăm: luăm un cadou mai consistent sau luăm cadouri mai ieftine dar multe? În aceste momente ne gândim la nevoile celui căruia ne adresăm, dorințele sale și imaginația noastră. Ideea este una și bună: vrem să facem cel mai reușit cadou pentru un zâmbet sincer și pentru satisfacția personală.

Referitor la cadourile consistente ar trebui să iei ceva mai scump sau de lungă durată, ca de exemplu un telefon, un laptop, accesorii sau anumite piese pentru mașină, un televizor sau un monitor LCD, ski-uri etc. Cu siguranță nu vei da greș dacă te gândești astfel.

Cadourile mai numeroase au un impact mult mai mare! Cui nu-i place să primească ceva mare, mult și util, mai ales că își sărbătoresc ziua de naștere? Pentru această categorie de cadouri poți alege un compleu de haine (precum cravată și cămașă), un set de accesorii (ex: ceas cu brățară) sau orice altă combinație de cadouri.

Dacă dorești să nu scoți mulți bani din buzunar și nu dorești bătaie de cap, poți opta pentru un cadou personalizat, care nu poate da greș, este ieftin și să îl poți face din fața calculatorului. Un astfel de cadou este albumul foto de la DigitalColorFoto.

Descarci aplicația, creezi albumul foto, trimiți comanda și oferi ceva unicat, ieftin și de impact.

Încearcă-l, propune-l celor din jur și vezi ce zic!

Tag-uri: ziua de nastere, cadourile, zi nastere, idei zi de nastere


Adauga un comentariu

 
Descarca aplicatiaGratuit
Aplicatie software fotocarte
descarca aplicatia
Aboneaza-te la

Newsletter

Introdu adresa ta de e-mail pentru a primi informații despre ofertele speciale, promoţii şi reduceri pentru albume foto!