3 idei de albume pentru firma ta

Albume foto, Pasionat de fotografie

 Oameni lucrand la un albumMulte firme apelează la serviciile unei tipografii, de obicei din cauză că nu au resursele necesare pentru crearea materialelor de promovare. Aceste firme știu cum ar trebui să arate produsul lor, dar nu au cunoștințele necesare pentru realizarea acestora, iar învățarea utilizării unor programe de editare profesioniste, gen Photoshop necesita timp și poate părea copleșitoare. Din fericire, există soluții mai simple. Cu ajutorul programului Printie Premium, aproape oricine poate să creeze un album, sau un material de prezentare, iar noi vrem să vă dăm și niște sfaturi legate de aceste produse.

1. Meniu

Dacă dețineți un restaurant, un pub, sau un local, puteți să folosiți programul nostru pentru crearea unui Meniu. Fiecare pagină poate să conțină o poză, sau puteți să faceți și o listă separată cu prețul fiecărui produs aparte. Poate că până acuma ați crezut că un Meniu necesită zile întregi de muncă, dar puteți să-l creați și voi acasă într-un timp relativ scurt.

2. Album de prezentare

Puteți să creați un album de prezentare, care să conțină informații despre firma voastră. Pozele și textele pot fi încărcate în program, voi trebuie doar să selectați locul acestora în pagină, și trebuie să definiți și un stil care vă caracterizează. Puteți să creați și mape de prezentare, unde coperta poate fi creația voastră, noi doar transformăm idea asta într-un produs final.

3. Cadouri pentru angajați

Aveți posibilitatea creării unei album, care sigur va fi un cadou perfect pentru angajații voștrii. Puteți să selectați poze din baza voastră de date, poze pe care le-ați făcut la un team building sau cu ocazia unui eveniment sau puteți chiar să cereți poze de la angajați. Un album personalizat ce conține poze cu angajați poate fi un cadou special la sfârșit de an sau chiar și pentru zilele de naștere ale angajaților. Puteți de asemenea să faceți alte cadouri personalizate cu ocazia aniversării zilei de înființare a firmei voastre.

Ideile voastre se pot transforma foarte ușor în produse, iar noi vă ajutăm nu numai cu un program, ci și cu oferte legate de imprimarea acestor produse.

  • Oameni lucrand la un album

Adauga un comentariu

 
Descarca aplicatiaGratuit
Aplicatie software fotocarte
descarca aplicatia
Aboneaza-te la

Newsletter

Introdu adresa ta de e-mail pentru a primi informații despre ofertele speciale, promoţii şi reduceri pentru albume foto!