Segítség

Ha szükséged van segítségre…

 

 

FIZETÉS ÉS SZÁLITTÁS

Kiválaszthatod a szállítás módját, ha eldöntötted melyik terméket szeretnéd megrendelni. A Digital Color Foto a következő lehetőségeket biztosítja az albumok kifizetésére és átvételére:
- Székhelyünkről – személyesen veheted át a megrendelt albumodat a székhelyéről. Kattints ide, megtudod a címet!
- Gyorsposta - miután befejezted a rendelést, egy számlát küldünk, melynek segítségével bankszámlánkra ki kell fizetni ennek ellenértékét. Miután ez megtörtént, a Fan Curier gyorspostával elküldjük a megrendelt albumodat. A csomag kézbesítése a feladást követő 1-3 nap alatt történik meg. A szállítási költség ára 18 lej, ami bele van foglalva a számlán szereplő összegbe. Abban az esetben, ha a csomag meghaladja az 1 kg-ot, minden plusz kg után további 1 lejt számolnak fel. Abban az esetben, ha a címzett a Fan Curier által lefedett övezeten kívül esik, akkor kilométerenként 1 lej plusz díjat alkalmaznak.

ADATVÉDELEM

Az ANVICO RT a Személyes Adatokat Ellenőrző és Feldolgozó Országos Hatóság nyilvántartó névjegyzékén a 19529-es számmal szerepel. A személyes adataidat nem használják más célra ( az adatok a megrendelés, számlázás és a megrendelt termékek elküldése végett szükségesek, továbbá, hogy kedvezményekről, újdonságokról hírleveleket küldhessünk neked), ezeket nem hozzuk nyilvánosságra egy harmadik fél nem használja fel marketing célokra engedélyed nélkül. A rendeléskor velünk közölt más személyről szóló adatokat csak a rendelés postázása céljából használjuk fel. Nem hozzuk nyilvánosságra ezeket az adatokat egyetlen harmadik félnek sem (magán vagy jogi személy), kivéve azokat, akik részt vesznek a rendelés végrehajtásában, vagy akiket a törvény előír. 

SZERZŐI JOG

E honlap tartalma az ANVICO RT. tulajdonát képezi, melyet a romániai törvények védenek. Ezen weboldal bármilyen más személyes vagy nem kereskedelmi célú felhasználása az ANVICO RT. engedélye nélkül, szigorúan tilos. Nem vállaljuk a felelősséget ezen oldal téves használatáért és értelmezéséért. Az ANVICO RT. és a felhasználó közötti nézeteltérés esetén megpróbálunk megegyezni, de ha ez nem lehetséges, a nézeteltéréssel egy romániai bírósághoz fordulnak. További részletekért és megrendelésekért, kérünk, lépj kapcsolatba velünk.

 

 

Album:

 

Album Descriere album

Belso

   Egyszeru borito     Karton borito
Prémium elő-hát (Premium 30x30 cm) 30x30 cm 170gr fényes 250gr kemény fedelű
Modern elő-hát (Modern 20x20 cm) 20x20 cm 170gr fényes 250gr kemény fedelű
Klasszikus elő-hát (Carte Orizontala A4) A4-es vizszintes 170gr fényes 250gr kemény fedelű
Könyv elő-hát (Carte Verticala A4) A4-es függőleges 170gr fényes 250gr kemény fedelű
Mini elő-hát (Mini A5) A5-os vizszintes 170gr fényes 250gr kemény fedelű
Junior elő-hát (Junior A6) A6-os vizszintes 170gr fényes 250gr kemény fedelű

 

One minute order:

 

Youtube (click)

Ingyen program

Digital color foto

Aplicatie software fotocarte
Ingyen program

Feliratkozás

Hírlevelünkre

Add meg email címed, hogy értesítést kapj új ajánlatainkról, kedvezményeinkről és akcioinkról!